The Bridge 2.05 (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Laura, de kroongetuige, ontwaakt in het ziekenhuis, maar ze leidt aan geheugenverlies. Er is een nieuwe aanslag én...
The Bridge 2.05

The Bridge 2.05

Misdaad Series
Taal: Deens Jaar: 2013 Duur: 58 min

Laura, de kroongetuige, ontwaakt in het ziekenhuis, maar ze leidt aan geheugenverlies. Er is een nieuwe aanslag én een nieuwe video online verschenen waarin opnieuw de 4 gemaskerde figuren te zien zijn.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Bridge 2.05 aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Karin
Geweldige serie en kijk je in 1 ruk uit. Acteerprestaties hoog, omgeving mooi en de manier van filmen van lumiere is super beetje grijs donker. Niet alleen mooie mensen, maar echte karakters en de verhaallijn is bloedspannend. Moet je zien.

Reviews

Kim
Het dossier rondom de dader van de verschillende aanslagen wordt steeds verder uitgebreid. De Zweeds-Deense politiemacht tast echter nog volledig in het duister. Martin bezoekt Jens nu met grote regelmaat. Bodil lijkt minder onschuldig dan in eerste instantie gedacht. Grote vraag blijft op welke manier zijn al deze personages met elkaar verbonden en tot welke onthullingen en ontknoping gaat deze serie leiden? Super spanning!
loading