American Pitfighter (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Een leraar in de Oosterse vechtkunst, die nog nauwelijks de eindjes aan elkaar kan knopen, valt ten prooi aan...
American Pitfighter

American Pitfighter

Actie
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 28 min

Een leraar in de Oosterse vechtkunst, die nog nauwelijks de eindjes aan elkaar kan knopen, valt ten prooi aan een criminele organisatie, en wordt gedwongen om deel te nemen aan illegale gevechten. Alleen op die manier kan hij zijn broer uit handen van de misdadigers redden en met zijn familie herenigen, en zijn vechtclub redden.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om American Pitfighter aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Larry
een goede actie film waar goeje actie momenten inzitten. ze gaan een weg in die ze niet willen, maar ze moeten wel om aan geld te komen. hier werken ze zich flink in de nesten maar weten er op een bepaalde manier uit te komen, daarna kunnen ze hun leven succesvol oppakken. goede film om lekker naar te kijken en te genieten!
loading