Barefoot (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Het zwarte schaap van een welgestelde familie ontmoet een psychiatrisch patiënte die haar hele leven geïsoleerd is...
Barefoot

Barefoot

Komedie Romantiek
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 26 min

Het zwarte schaap van een welgestelde familie ontmoet een psychiatrisch patiënte die haar hele leven geïsoleerd is opgevoed. Hij neemt haar mee naar zijn broers huwelijk om zijn familie ervan te overtuigen dat hij weet wat hij met zijn leven wil. Zij weet, op haar beurt, met haar charmes de nodige indruk te maken op de familie en al gauw ontstaat er een onvoorstelbare liefde tussen de twee.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Barefoot aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Willeke
Je moet aan het begin van de film even de gedachte loslaten dat in de echte wereld de dingen niet zo gaan, maar als dat lukt heb je een mooie lieve romantische film, over echtheid, en kwetsbaarheid en durven zijn wie je echt bent. Er wordt prima en geloofwaardig geacteerd en de film heeft een hoge gunfactor... je wilt graag dat het goed af gaat lopen met die lieve wereldvreemde Daysie en die vrijbuiter van een Jake die deep down een goed hart heeft.

Reviews

Natanaël
Dit is een hele leuke film! Hij laat zien hoe een meisje dat haar hele leven opgesloten is geweest en samen geleefd heeft met haar geestelijk zieke moeder, ineens in de buitenwereld komt. Ze ontmoet een man, die door een samenloop van omstandigheden met haar opgescheept zit. Zij is volledig afhankelijk van hem, maar uiteindelijk blijkt dat hij niet zonder haar kan. Twee mensen die noodgedwongen bij elkaar beland zijn en uiteindelijk alleen nog maar bij elkaar willen zijn. Prachtige, romantische film.
loading