Jack and the Cuckoo-Clock Heart Nederlands gesproken (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS GESPROKEN. Jack werd geboren op de koudste dag uit de geschiedenis...
Jack and the Cuckoo-Clock Heart (NL)

Jack and the Cuckoo-Clock Heart (NL)

Animatie Avontuur Drama
Taal: Nederlands Jaar: 2013 Duur: 1 u 29 min

NEDERLANDS GESPROKEN. Jack werd geboren op de koudste dag uit de geschiedenis en heeft zijn hart voelen bevriezen. Madeleine, de horlogemaakster die hem in huis heeft genomen, heeft in zijn borstkas een klok getransplanteerd zodat zijn hart blijft kloppen. Maar als Jack op een dag verliefd wordt, zou zijn klok kunnen breken met de dood tot gevolg. Ondanks het feit dat Madeleine hem zoveel mogelijk beschermt van de buitenwereld, kruist Jack het pad van Miss Acacia, een jonge zangeres die door haar onhandigheid bij Jack in de smaak valt. Wanneer zij naar Spanje vertrekt en Jack per ongeluk een andere minnaar van de knappe zangeres verwondt, moet hij vluchten. Zijn hart wordt stevig op de proef gesteld en ondanks de waarschuwingen van Madeleine ontdekt hij wat vriendschap is.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Jack and the Cuckoo-Clock Heart (NL) aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading