Het Vonnis (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Na een feestelijke avond bij zijn baas thuis, rijdt Luc Segers (Koen De Bouw) met zijn gezin naar huis. Wanneer ze...
Het Vonnis

Het Vonnis

Drama Thriller
Taal: Nederlands Jaar: 2013 Duur: 1 u 48 min

Na een feestelijke avond bij zijn baas thuis, rijdt Luc Segers (Koen De Bouw) met zijn gezin naar huis. Wanneer ze onderweg stoppen om te tanken slaat het noodlot toe. Wanneer Luc bijkomt uit een coma ligt hij in het ziekenhuis en blijkt hij zowel zijn vrouw als zijn dochter te zijn verloren. Verantwoordelijk voor het familiedrama is junkie Kenny de Groot, die door Luc wordt herkend op foto's. De openbaar aanklager verzekert hem dat het recht zal zegevieren, maar niets blijkt minder waar... Kenny komt vrij vanwege een simpele procedurefout, ontdekt door zijn advocaat. Verscheurt door verdriet en onmacht, neemt Luc het recht in eigen hand. Nu staat hij in de beklaagdenbank en zal hij zich moeten meten met de rechtstaat die hem in de steek heeft gelaten.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Het Vonnis aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Coen en Nelly
We vonden dit een ontroerende film. Buitengewoon goed in beeld gebracht en bijzonder sterk geacteerd. Je leeft met de hoofdpersoon mee en dat is heel knap gedaan. Goede sfeer en dito muziek. Deze ontroerende en soms spannende film waarderen wij met een negen. Zeker de moeite waard, ook als je niet van rechtbankdrama's houdt!

Reviews

Cornelia
Ik vond dit een aangrijpende film, waarin het niet te verteren verdriet van een man, levensecht en waarachtig in beeld wordt gebracht. Alle acteurs spelen hun rollen zo aannemelijk en overtuigend, dat de kijker meegesleept wordt in het verhaal en emotioneel betrokken raakt bij het onderwerp van deze film.Zeer aanbevolen voor liefhebbers van serieuze films.
Stefan
Dijk van een film! Echt een die van begin tot eind boeit en tot de verbeelding spreekt. De film heeft weliswaar geen grote namen op de acteerlijst staan maar het acteerwerk is uitstekend te noemen. Wat mij betreft een dikke 9!
loading