Nebraska (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Een alcoholistische vader denkt dat hij een miljoen dollar heeft gewonnen. Zijn familie probeert hem er echter van te...
Nebraska

Nebraska

Drama
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 50 min

Een alcoholistische vader denkt dat hij een miljoen dollar heeft gewonnen. Zijn familie probeert hem er echter van te weerhouden om de lange reis van Montana naar Nebraska te maken om zijn prijs in ontvangst te nemen. Zijn zoon, die niet gelooft dat hij het winnende lot heeft, wordt hierdoor gedwongen om met hem mee te reizen en hem uit de problemen te houden. Tegelijkertijd heeft hij de kans om de band met zijn vader na jaren weer aan te halen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Nebraska aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Sarah
Zeer mooie zwart-witfilm over een reis van een vader en een zoon door de weidse landschappen van Nebraska. Wat begint met de gril van een koppige man, eindigt met een roadtrip die de hele familie weer samenbrengt. Zeer herkenbaar en ook zo hartverwarmend.

Reviews

Gerard
Een film vol eenvoud maar daardoor erg krachtig. Prachtige zwart wit beelden die de personages die geweldig gespeeld worden, nog meer tot zijn recht laten komen. Over een heel leven en mensen blijven hangen in hun verleden, over hoe geld het slechte in mensen naar boven kan halen of een drijfveer kan zijn. Het echt leren kennen van je vader. Mooie muziek. echt een aanrader.
loading