The Sandhamn Murders 3.02 (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Opnieuw raakt een jong meisje vermist. Haar fiets wordt gevonden bovenop de klif en iedereen vreest...
The Sandhamn Murders 3.02

The Sandhamn Murders 3.02

Series Drama Thriller
Taal: Zweeds Jaar: 2014 Duur: 43 min

Opnieuw raakt een jong meisje vermist. Haar fiets wordt gevonden bovenop de klif en iedereen vreest meteen het ergste. Nora denkt een spoor te hebben dat van belang kan zijn bij het onderzoek. Nora's privéleven staat ook niet stil: Thomas heeft een afspraak gehad met z'n ex-vrouw en Nora voelt zich aangetrokken tot haar zeilinstructeur.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Sandhamn Murders 3.02 aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Willeke
Een boeiende aflevering.De verdachten stapelen zich op en ook het liefdesleven van Thomas wordt steeds gecompliceerder. Deze serie is tamelijk verslavend, je wilt alsmaar weten hoe het verhaal zich ontwikkeld én hoe het met de hoofdpersonen privé gaat. De spanningsboog wordt iedere keer weer goed opgebouwd er wordt goed geacteerd en het het verhaal neemt onverwachtse wendingen. Heerlijk vermaak, waarbij je niet al te diep hoeft na te denken, maar wat kwalitatief toch goed in elkaar zit.
loading