The Sandhamn Murders 3.01 (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Spelende kinderen doen in het bos een macabere ontdekking: een plastic zak met daarin een arm....
The Sandhamn Murders 3.01

The Sandhamn Murders 3.01

Series Drama Thriller
Taal: Zweeds Jaar: 2014 Duur: 44 min

Spelende kinderen doen in het bos een macabere ontdekking: een plastic zak met daarin een arm. Inspecteur Thomas Andreasson en zijn collega Mia Holmgren vermoeden dat deze zaak gelinkt is aan de verdwijning van een jong meisje een jaar eerder. Zou de gevonden arm van haar kunnen zijn? Het onderzoek gaat verder, maar de aanwijzingen liggen niet dik bezaaid.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Sandhamn Murders 3.01 aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Willeke
Drie nieuwe afleveringen van deze serie en zoals altijd heeft het verhaal je meteen weer te pakken, zowel door de plot-ontwikkelingen als door de onderlinge relaties van de inmiddels bekende personages. Bovendien wordt en goed geacteerd en worden de personages en hun verhalen uitgebreid neergezet. Een aanrader als je van Scandinavische thrillers houdt en als je eenmaal begin met kijken is het moeilijk stoppen.
loading