The Sandhamn Murders 2.03 (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Wanneer nog een KSSS-bestuurslid wordt vermoord zoekt de politie een link tussen de twee moorden. Heeft...
The Sandhamn Murders 2.03

The Sandhamn Murders 2.03

Series Drama Thriller
Taal: Zweeds Jaar: 2014 Duur: 44 min

Wanneer nog een KSSS-bestuurslid wordt vermoord zoekt de politie een link tussen de twee moorden. Heeft iemand het gemunt op de raad of is er een ander motief in het spel? Gaat het om dezelfde dader? Nora raakt, als juriste bij de bank, betrokken bij het onderzoek en beseft dat ze dichter bij de dader staat dan ze vermoedde. Ondertussen twijfelt Henrik nog steeds over het finaliseren van de echtscheiding, maar hij beseft wel dat hij Nora waarschijnlijk niet meer terug kan winnen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Sandhamn Murders 2.03 aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Willeke
Spannende laatste aflevering van deze serie. Niet alleen het plot bloeit, ook de persoonlijke ontwikkelingen van de personages. Er hangt regelmatig romantiek in de lucht. Een fijne serie, spannend, goed gespeeld, mooi gefilmd, mooie natuur en goed geacteerd. Als je eenmaal begint met kijken is het moeilijk om te stoppen. Tamelijk verslavend dus.
loading