The Sandhamn Murders 2.02 (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Inspecteur Thomas Andreasson en zijn collega Mia Holmgren onderzoeken de moord op de bekende advocaat...
The Sandhamn Murders 2.02

The Sandhamn Murders 2.02

Series Drama Thriller
Taal: Zweeds Jaar: 2014 Duur: 44 min

Inspecteur Thomas Andreasson en zijn collega Mia Holmgren onderzoeken de moord op de bekende advocaat Oscar Juliander. De man ontving anonieme dreigbrieven en het onderzoek kan alle kanten uit. Worden de brieven verstuurd door zijn familie? Of door een collega van de raad van bestuur van KSSS? Ondertussen lijkt iemand ingetrokken te zijn in het leegstaande huis naast dat van Nora Linde. Henrik weigert onder ogen te zien dat Nora wil scheiden en doet zijn uiterste best om haar op andere gedachten te brengen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Sandhamn Murders 2.02 aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Willeke
Meeslepende serie, met goede dialogen en een goede spanningsopbouw. Bovendien is hij tamelijk verslavend, deels omdat je wilt weten wie de dader is, deels om de persoonlijke verwikkelingen van de personages, die als een rode draad door de afleveringen heen lopen. Een aanrader als je van Scandinavische thrillers houdt.
loading