The Sandhamn Murders 1.01 (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Op een mooie zomerochtend besluit Nora Linde samen met haar 2 kinderen naar het strand te gaan. Maar hun...
The Sandhamn Murders 1.01

The Sandhamn Murders 1.01

Series Drama Thriller
Taal: Zweeds Jaar: 2014 Duur: 42 min

Op een mooie zomerochtend besluit Nora Linde samen met haar 2 kinderen naar het strand te gaan. Maar hun leuke familie-uitje wordt verstoord wanneer Nora een lichaam op het water ziet drijven. Op het eerste zicht lijkt het een ongeluk, maar volgens inspecteur Thomas Andreasson is er meer aan de hand. Nora denkt informatie te hebben en wil de politie helpen, maar dat ziet haar man Henrik dan weer niet zitten.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Sandhamn Murders 1.01 aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Willeke
Ik kende deze serie nog niet, maar het begin in nieuwsgierig makend. De personages worden uitvoerig neergezet, er wordt goed geacteerd en de spanning wordt goed opgebouwd. Ik ben bang dat ik zal blijven kijken tot er duidelijk wordt wie de moorden zijn geweten heeft. Tamelijk verslavend dus.

Reviews

Ton
Goede aflevering, spannende serie, zeker de moeite waard.
loading