Her (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Theodore Twombly verdient zijn geld door middel van schrijven van persoonlijke en liefdevolle brieven in opdracht van andere...
Her

Her

Drama Arthouse
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 2 u 1 min

Theodore Twombly verdient zijn geld door middel van schrijven van persoonlijke en liefdevolle brieven in opdracht van andere mensen. Nog vol verdriet door het stuklopen van zijn jarenlange relatie, raakt hij geïntrigeerd door een nieuw geavanceerd computersysteem, wat een geheel eigen identiteit vormt op basis van de voorkeuren van de gebruiker. Wanneer hij het systeem activeert ontmoet hij Samantha, een vrouwelijke stem met een verrassend menselijk gevoel voor humor en empathie. Hun vriendschap verdiept zich steeds meer door alle input en ervaringen die Theodore en Samantha met elkaar delen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Her aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading