Boze Bui & Andere Verhalen (2023) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Een compilatie van vijf korte animatiefilms in mooie, uiteenlopende stijlen, over grote en kleine...
Boze Bui & Andere Verhalen

Boze Bui & Andere Verhalen

Animatie Kids
Taal: Nederlands Jaar: 2023 Duur: 43 min

Een compilatie van vijf korte animatiefilms in mooie, uiteenlopende stijlen, over grote en kleine emoties. Over verlies en vreugde, over woede en angst in het donker. Herkenbaar en dankbaar om kleuters over gevoelens te helpen praten. Wat zouden we zijn zonder onze verbeelding? Ze helpt ons aan monsters te ontsnappen, onze woede te bedaren en geliefden terug te vinden. Deze vijf verhalen, in vijf uiteenlopende tekenstijlen, schipperen tussen ondeugendheid en grote emoties en spreken jonge kijkers aan. Over verveling, nieuwsgierigheid, verdriet en woede, maar ook over afscheid nemen, bang zijn in het donker en plezier.

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
5.1 16:9

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading