Wedding Pact (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Mitch (Chris Soldevilla) en Elizabeth (Haylie Duff), twee beste schoolvrienden, sluiten een pact. Wanneer ze over...
Wedding Pact

Wedding Pact

Komedie Romantische Komedie
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 27 min

Mitch (Chris Soldevilla) en Elizabeth (Haylie Duff), twee beste schoolvrienden, sluiten een pact. Wanneer ze over tien jaar beide nog niet getrouwd zijn zullen ze met elkaar trouwen. Tien jaar later is Mitch nog steeds single en komt hij er achter dat Elizabeth ook nooit getrouwd is. Hij besluit haar te gaan zoeken en hun pact uit te voeren. Hij komt er echter al snel achter dat dat niet zo simpel is als hij dacht.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Wedding Pact aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Willem
Het plot van de film, jongen en meisje spreken af om met elkaar te trouwen als ze over tien jaar nog steeds single zijn, is een interessant uitgangspunt. Het is echter uitgewerkt in een aaneenschakeling van slapstickachtige fragmenten zonder veel samenhang.
Maar als je niet al te kritisch kijkt en er voor in de stemming bent, dan valt er nog wel wat te lachen.
loading