300: Rise of an Empire (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In dit nieuwe hoofdstuk van de epische 300 saga vormt de zee het overweldigende slagveld. De Griekse...
300: Rise of an Empire

300: Rise of an Empire

Actie Drama Oorlog
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 38 min

In dit nieuwe hoofdstuk van de epische 300 saga vormt de zee het overweldigende slagveld. De Griekse generaal Themistokles moet het opnemen tegen de Perzen, die worden aangevoerd door god Xerxes, voormalige sterveling, en Artemisia, de wraakzuchtige commandant van de Perzische vloot. In zijn hoop de Perzen te verslaan, probeert Themistokles heel Griekenland te verenigen, wat uiteindelijk het verloop van de oorlog zal veranderen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om 300: Rise of an Empire aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Nicole
Hoewel ik de eerste film toch beter vond is ook deze film 300: Rise of an Empire zeer vermakelijk. Je kunt wel duidelijk zien dat er veel met het groene doek en computer beelden gewerkt is toch ondanks dat zijn de visual en special effecten goed en overtuigend in beeld gebracht. Vooral de slow motion camera beelden zagen er waanzinnig uit (beetje te vergelijken met de tv series "Spartacus"). Bloed en actie is er in overvloed. Er zijn in deze film vrij weinig kleuren gebruikt en de scenes zien er somber uit, maar past er wel bij en geeft een aparte sfeer! Gezien de verhaallijn zou het me niets verbazen als er nog een derde film uitkomt. Ondanks deze positieve review ben ik toch iet wat teleur gesteld over dit tweede deel, had wel verwacht dat hij deel 1 zou overtreffen en er mocht van mij wat meer spanning in zitten. Maar diegene die 1 goed vonden zullen deze film ook zeker waarderen, want slecht is hij zeker niet!!

Reviews

Anoniem
Waardeloze film. Las een eerdere review maar volgens mij hebben we of niet dezelfde film gezien of die persoon heeft meegewerkt aan de film.
Komt met geen mogelijkheid in de buurt van deel 1. Special effects redelijk tot goed echter telkens elke dode vertraagd laten zien met onecht bloed dat rondvliegt is mij iets te veel van het goede.
Verhaal is redelijk maar eerlijk gezegd, was blij dat hij was afgelopen. Had er veel meer van verwacht.
Johan
Hallo,

300 is een goede film. er zit tamelijk veel actie in. de computersimulatie is soms erg mooi en realistisch, maar soms ook het tegenovergestelde. de acteurs spelen goed. het is alleen jammer dat dit een sequel is, tevens denk ik dat er wel een derde deel komt. al met al een goede film om te kijken als je van een historische actie film houdt.
ik geef deze film een 8.

gr Johan
Sander
De eerste film van 300 is zeker beter, maar deze was zeker niet slecht. er is sprake van de nodige actie in de film en er is een verhaallijn; de film is geromantiseerd, wat misschien niet iedereen even leuk zou vinden.
De film is best leuk om een keertje te huren, maar zal hem geen tweede keer willen zien.
Giovanni
Net deze film in 3D gezien en ik moet zeggen dat ik alweer uitkijk naar het derde deel. Dit deel gaat over de maritieme slag tussen de perzen en de grieken op de adriatische zee. in het begin lopen deel een en twee nog door elkaar heen en het verheel krijgt in de loop van de film een goede wending.. kan deze film absoluut aanraden
Geert
Stevige gevechtsscènes en het donkere effect met slechts weinige kleuren maken het effect zeer knap. Het verhaal speelt zich eigenlijk gelijktijdig af met dat van de vorige film en een deel net erna. De Perzen belegeren nog altijd het Griekse rijk maar deze keer vechten ze zich stug op de Griekse armada wat het tij van het Perzische rijk zal en doet keren.... en zo is ook de weg geopend voor een 2e vervolg. Ik vond de 1e film beter en charismatische ook gedragen door sterker karakters. Misschien mede ook doordat het een nieuwe manier van film maken is en we het nu al een beetje gewoon zijn, dit genre. Fans van het genre zullen hem beslist appreciëren.
Stefan
Heerlijke film. Net als in deel 1 weer lekker veel vechtsèenes met bloed en losse ledematen. Uiteraard een wat geromantiseerde verhaallijn,...maar boeien...ik wil actie en dat krijg ik met deze film!
Als je deel 1 goed vond, ga je deze ook waarderen. Hij krijgt van mij een 7 omdat hij niet vernieuwend is ten opzichte van deel 1, maar wel zijn niveau behoudt.
Maarten
Superfilm, al zit er wel de nodige computersimulatie in verwerkt. Het komt realistisch over en ik vond het heel vermakelijk.
loading