Fjallbacka Murders 1.06 (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Anna, de zus van Erica, is bij haar op bezoek. Net op hetzelfde moment dat ook het TV-programma...
Fjallbacka Murders 1.06

Fjallbacka Murders 1.06

Series Misdaad Thriller
Taal: Zweeds Jaar: 2012 Duur: 1 u 28 min

Anna, de zus van Erica, is bij haar op bezoek. Net op hetzelfde moment dat ook het TV-programma 'Antiques Cubed' neergestreken is in het dorp om opnames te maken in het kasteel van Fjällbacka. Na een toevallige ontmoeting tussen Anna en de presentator van het programma slaat er een vonk over bij hen. Anna wordt uitgenodigd op de set en het is ook Anna die de bewusteloze Linda Hamrin ontdekt. Het gerucht doet de ronde dat Linda's overdosis een gevolg was van haar affaire. Hasse Wennerman wordt de dag daarna vermoord terug gevonden. En het oude schilderij dat hij had meegebracht naar het programma, lijkt gestolen te zijn. Erica en Patrik raken bij de zaak betrokken, en wanneer het schilderij teruggevonden wordt tussen de persoonlijke spullen van Anna, moet Erica alles uit de kast halen om de onschuld van haar zus te bewijzen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Fjallbacka Murders 1.06 aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading