Fjallbacka Murders 1.05 (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Erica Falck is een gevierd detective-auteur die niet stil zit. Momenteel werkt ze aan haar volgend boek en...
Fjallbacka Murders 1.05

Fjallbacka Murders 1.05

Series Misdaad Thriller
Taal: Zweeds Jaar: 2012 Duur: 1 u 30 min

Erica Falck is een gevierd detective-auteur die niet stil zit. Momenteel werkt ze aan haar volgend boek en ze denkt eraan om dit te baseren op waargebeurde feiten uit haar jeugd. Toen Erica amper 13 was, werd Peter, haar klasgenootje en beste vriend, nooit meer gezien nadat hij op een bus stapte. Een tragische gebeurtenis die Erica nooit heeft los gelaten. Ze besluit de zaak alsnog uit te spitten, maar zonder het goed te beseffen maakt ze hierdoor slapende honden wakker. Erica's enige link met Peter, zijn broer Ivan, wordt vermoord terwijl hij op weg is naar haar. Dit maakt Erica vastberaden om niet alleen het mysterie rond Peter op te lossen maar ook de moordenaar van Ivan te klissen. Haar onderzoek lijkt een hoogtepunt te bereiken op een reünie van de middelbare school. Tina, de mysterieuze zus van Peter en Ivan, duikt plots op, net op dezelfde avond dat er nog een derde slachtoffer valt.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Fjallbacka Murders 1.05 aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading