Fjallbacka Murders 1.04 (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Op een koude maar glasheldere winternacht wordt een vrouw gespot terwijl ze al huilend over het ijs loopt...
Fjallbacka Murders 1.04

Fjallbacka Murders 1.04

Series Misdaad Thriller
Taal: Zweeds Jaar: 2012 Duur: 1 u 29 min

Op een koude maar glasheldere winternacht wordt een vrouw gespot terwijl ze al huilend over het ijs loopt in een traditioneel wit 'Lucia' gewaad. Wanneer ze struikelt laat ze haar kaarsen-kroon in de sneeuw vallen, om daarna zichzelf in het ijskoude water te storten en te verdwijnen. Erica en Patrik zijn volop bezig met de voorbereidingen voor de eerste kerst in hun eigen huis. Maar wanneer Erica en Patrik op 13 september in de kerk de Lucia ceremonie willen bijwonen, vernemen ze dat de Lucia vermist is. In de kerk ontstaat commotie. Erica wil er meer over te weten komen. Erica's ontdekkingen leiden naar de verdwenen Lucia, een geheime liefdesrelatie en een zoon die wraak zoekt voor zijn moeder.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Fjallbacka Murders 1.04 aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading