Fjallbacka Murders 1.03 (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Jessica is pas bij de kustwacht wanneer ze na een storm twee gestorven duikers ontdekt. Haar oversten...
Fjallbacka Murders 1.03

Fjallbacka Murders 1.03

Series Misdaad Thriller
Taal: Zweeds Jaar: 2012 Duur: 1 u 29 min

Jessica is pas bij de kustwacht wanneer ze na een storm twee gestorven duikers ontdekt. Haar oversten bestempelen dit als een ongeval maar Jessica is het daar niet mee eens en ze roept de hulp in van haar jeugdvriend Patrik. Patrik en Erica waren net vertrokken op wat een romantische vakantie moest worden, maar ze besluiten toch de hulpkreet te beantwoorden en maken een omweg. Aangekomen in Kungshamm raken ze al snel betrokken in de zaak. Erica wordt uitgenodigd om aanwezig te zijn op een vergadering, maar daar valt een derde slachtoffer. De drie sterfgevallen worden nu officieel onderzocht, maar de enige link tussen de 3 lijkt hun interesse te zijn in een scheepswrak uit 1820. Werd het wrak gevonden? En welke cargo was er aan boord? Waardoor is het schip destijds gezonken? De zaak roept heel wat vragen op.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Fjallbacka Murders 1.03 aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading