In The Fog (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Het is 1942. Het westen van de Sovjet Unie is bezet door de Duitsers. De plaatselijke partizanen leveren een harde en...
In The Fog

In The Fog

Drama Oorlog
Taal: Russisch Jaar: 2012 Duur: 2 u 3 min

Het is 1942. Het westen van de Sovjet Unie is bezet door de Duitsers. De plaatselijke partizanen leveren een harde en bloedige guerrillastrijd tegen de overheersers. Een trein ontspoort niet ver van het dorpje waar Sushenya, een spoorwegarbeider, woont met zijn gezin. Hij wordt, ondanks zijn onschuld, samen met de saboteurs opgepakt. Publieke ophanging staat hen te wachten. De Duitse officier Grossmeier besluit Sushenya echter te sparen en laat hem vrij. Hij zal lokaas zijn voor de partizanen want het hele dorp verdenkt Sushenya intussen van verraad. Het duurt dan ook niet lang of Sushenya krijgt bezoek van twee partizanen: Burov en Voitik. De geplande afrekening met Sushenya pakt echter heel anders uit.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om In The Fog aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading