Pioneer (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Begin jaren ´80 worden enorme hoeveelheden olie en gas ontdekt voor de kust van Noorwegen. De regering wil een pijplijn...
Pioneer

Pioneer

Thriller
Taal: Noors Jaar: 2013 Duur: 1 u 47 min

Begin jaren ´80 worden enorme hoeveelheden olie en gas ontdekt voor de kust van Noorwegen. De regering wil een pijplijn leggen op 500 meter diepte om deze brandstoffen te ontginnen. Ze doet daarvoor beroep op een team professionele duikers, waaronder de broers Petter en Knut, mannen met tonnen discipline en moed die niet terugdeinzen voor levensgevaarlijke missies als deze. Integendeel, ze zijn geobsedeerd door kicks en diepterecords. Tot een tragisch ongeval op de bodem van de oceaan alles verandert, en Petter verzeild raakt in een web van intriges. Het duurt niet lang voordat hij beseft dat zijn leven op het spel staat, en dat de hachelijke achtervolging op zijn persoon gestuurd wordt vanuit de allerhoogste politieke regionen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Pioneer aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading