De Vrouw in de Kooi (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Detective Carl Mørck, een notoir brompot, is chagrijniger dan ooit. Na een compleet misgelopen interventie,...
De Vrouw in de Kooi

De Vrouw in de Kooi

Thriller Misdaad
Taal: Deens Jaar: 2013 Duur: 1 u 33 min

Detective Carl Mørck, een notoir brompot, is chagrijniger dan ooit. Na een compleet misgelopen interventie, wordt hij verbannen naar een saai nieuw departement, weggemoffeld in de catacomben van het politiebureau. Dit zogenaamde Q departement is opgericht met als enig doel oude, vastgelopen dossiers te klasseren. Maar dat is buiten de koppige Mørck gerekend. Veldwerk is het enige dat hem voldoening geeft. Samen met zijn nieuwe assistent Assad heropent Mørck de vijf jaar oude zaak van de verdwenen jonge politica Merete Lynggaard. Dit ongewone duo moet niet alleen een schijnbaar onoplosbaar mysterie ontrafelen en daarbij hun leven op het spel zetten, ze moeten ook opboksen tegen hun oversten, die allerminst verheugd zijn met hun manier van werken.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om De Vrouw in de Kooi aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Coen en Nelly
Zo, dit was echt een topper. We zien vaker verrassingen uit het hogere noorden, maar deze is echt goed. Lekker rauwdauwerig soms, goed geacteerd en gewoon heel spannend. Nederlandse filmmakers moeten hier maar eens naar school gaan, kunnen ze echt nog wat van leren.. Deze film krijgt van ons de dubbele cijfers. Echt heel goed!! Aanrader!!!

Reviews

Emile
Kunnen de Nederlandse filmmakers nog iets van leren, van de Denen. Goede film. Emile
Virginia
Spannende film naar het gelijknamige boek. Mooie donkere sfeer die past bij het ietwat lugubere verhaal. Acteerwerk is geloofwaardig neergezet. Uiteraard mist er wat informatie ten opzichte van het boek, desalniettemin een mooi verhaal neergezet die boeit tot het einde. Aanrader voor een spannende avond voor de tv zonder open eindjes.
Karin
Altijd fan van lumiere en wat is dit een topfilm zeg. Ongelooflijk goed verhaal, acteren is geweldig en ik hou van de manier zoals lumiere films maakt. Ik zeg een aanrader.
Louis
Gewoon een sterke film, die Denen kunnen een goede film neerzetten. Er zitten een paar mooie karakters tussen (de beide detectives en slechterik. Filmtechnisch in orde, de persoonlijke grauwheid komt in de kleursetting goed tot uiting. Prima film voor de late avond
loading