Rosa, de Kleine Bloemenfee (2023) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Rosa is een kleine onzekere maar plichtsgetrouwe bloemenfee die altijd alleen in haar rozenstruik heeft...
Rosa, de Kleine Bloemenfee

Rosa, de Kleine Bloemenfee

Animatie Familie
Taal: Nederlands Jaar: 2023 Duur: 1 u 12 min

Rosa is een kleine onzekere maar plichtsgetrouwe bloemenfee die altijd alleen in haar rozenstruik heeft gewoond. Ze droomt er vaak van om een vriend te hebben, maar ze is overal bang voor en heeft het nooit aangedurfd om naar Zomerland te gaan om er een te ontmoeten. Op een dag kruist de coole en avontuurlijke vlinder Silk het pad van Rosa en ondanks hun verschillen worden ze meteen vriendinnen. Silk wil avonturen beleven in Zomerland en Rosa wil gewoon in haar veilige bosje blijven. Maar als Silk wordt ontvoerd door een kwaadaardige Stenen Trol, moet Rosa haar angsten loslaten en op een gevaarlijke reis gaan om haar beste vriendin te redden.

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
5.1 16:9

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading