Child's Pose (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Binnenhuisarchitecte Cornelia is 60 jaar en ongelukkig: haar 34-jarige zoon en enige kind, Barbu, doet zijn uiterste...
Child's Pose

Child's Pose

Drama
Taal: Roemeens Jaar: 2013 Duur: 1 u 47 min

Binnenhuisarchitecte Cornelia is 60 jaar en ongelukkig: haar 34-jarige zoon en enige kind, Barbu, doet zijn uiterste best onafhankelijk van haar te worden. Hij heeft het ouderlijk huis verlaten, zijn eigen auto gekocht, woont samen met een vriendin die niet aan Cornelia's eisen voldoet en - tot overmaat van ramp - hij mijdt zijn moeder zoveel mogelijk. Wanneer Cornelia hoort dat Barbu betrokken is bij een tragisch auto-ongeval, neemt haar moederinstinct het over en gooit ze al haar connecties en geld in de strijd om Barbu uit de gevangenis te houden. Ze verwacht dat hij hierdoor wel weer bij haar terugkomt en van haar afhankelijk zal zijn, net als vroeger.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Child's Pose aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading