August: Osage County (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. 'August: Osage County' werpt een blik op de vrouwen binnen de familie Weston, die uit elkaar zijn...
August: Osage County

August: Osage County

Drama
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 56 min

'August: Osage County' werpt een blik op de vrouwen binnen de familie Weston, die uit elkaar zijn gegroeid maar door een familiecrisis noodgedwongen weer met elkaar te maken krijgen. Ze zien elkaar weer in het huis waar zij ooit met elkaar opgroeiden en krijgen ook nog eens te maken met de labiele vrouw door wie ze destijds werden opgevoed.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om August: Osage County aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Gerard
Een briljante film met geweldige acteurs. Heerlijke turbulente ontwikkelingen in een familie. Het deed me een beetje denken aan Festen.
Veel onverwachte wendingen in de film. Mooie beelden, mooie sfeer...dit verhaal had niet beter kunnen worden neergezet. Super!

Reviews

hannah
Ik was niet overdonderd, en het zal geen film zijn die echt in mijn geheugen zal blijven hangen. In een van de reviews word de vergelijking gemaakt met festen. Persoonlijk vind ik dat de film hier verre van in de buurt komt. Niettegenstaande kan je ook niet echt fout doen met deze film te kiezen. Het is een fantastische samenstelling van acteurs, waarbij streep echt wel schitterend speelt. Ook zit het verhaal ook wel goed in elkaar. maar verwacht er gewoon niet teveel van.
Willeke
Een film waar ik echt voor was gaan zitten, met een cast vol topacteurs. Het gekke is dat er ook echt goed wordt geacteerd, maar toch greep de film me niet. Ik vond hem moeizaam en slepend. Terwijl de familieverhouding toch gecompliceerd genoeg zijn. Het is geen slechte film, maar het ontbreekt de film aan vaart al bevat de film ook wel enkele goede scènes. De dialogen zitten wel goed in elkaar, maar al met al vond ik hem toch tegenvallen.
loading