American Hustle (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Ivring Rosenfeld is een briljante oplichter die samen met zijn sluwe Britse partner en minnares Sydney Prosser...
American Hustle

American Hustle

Drama Arthouse
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 2 u 12 min

Ivring Rosenfeld is een briljante oplichter die samen met zijn sluwe Britse partner en minnares Sydney Prosser wordt gedwongen om te werken voor de losgeslagen FBI-agent Richie DiMaso. DiMaso introduceert ze in de gevaarlijke maar betoverende wereld van 'power brokers' en de maffia.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om American Hustle aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Geert
Goeie "Little Gangsta"-film. Stevige cast met Cooper, Bale, DeNiro, Lawrence en alles in the '70 style. 2 kleinere oplichters, maar op zich hebben ze een stevige winning business opgezet, worden betrapt op heterdaad door een FBI agent wanneer deze hen eigenlijk id val lokt. Ze kunnen hun straf ontlopen als ze hem helpen grotere vissen te vangen. De FBI agent ziet het echter heel groot, hij wil achter de politiekers en de maffia achteraangaan. Dan wordt het natuurlijk gevaarlijk. Is het te hoog gegrepen? En kunnen zij als het misgaat, nog denken aan een rustig leven nadien? Kijken dus! Wel een rustigere gangsterfilm die het eerder moet hebben van de situaties en de conversaties dan van flitsende acties.
loading