Reaching for the Moon (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Reaching for the Moon, bekroond op meerdere filmfestivals, vertelt het bijzondere en waargebeurde...
Reaching for the Moon

Reaching for the Moon

Arthouse Drama Romantiek
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 50 min

Reaching for the Moon, bekroond op meerdere filmfestivals, vertelt het bijzondere en waargebeurde liefdesverhaal van Pulitzerprijs winnares Elizabeth Bishop en de Braziliaanse architecte Lota de Macedo Soares. New York, jaren 50. Op uitnodiging van een oude vriendin besluit Elizabeth naar Rio de Janeiro af te reizen. Op het enorme landgoed van Mary hoopt Elizabeth, enigszins gefrustreerd door een writersblock, opnieuw inspiratie te vinden om te schrijven. Ze had alleen nooit verwacht de liefde van haar leven te ontmoeten: Lota, de partner van haar oude vriendin. De vurige persoonlijkheden botsen eerst, maar als snel verandert de vijandigheid in verlangen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Reaching for the Moon aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Gerard
Een rustige en eenvoudige film. Altijd indrukwekkend als je naderhand leest dat het een waar gebeurd verhaal is. Goede acteurs en mooie beelden van Zuid-Amerika. Het einde vond ik wat mager neergezet in tegenstelling tot het ver uitgewerkte verhaal in de rest van de film. Een film over grote liefde tussen vrouwen uit verschillende werelden.
loading