The Legend of Hercules (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Hercules, die verliefd is op de mooie prinses Hebe, komt in de problemen wanneer hij zijn ongenoegen uit...
The Legend of Hercules

The Legend of Hercules

Actie
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 35 min

Hercules, die verliefd is op de mooie prinses Hebe, komt in de problemen wanneer hij zijn ongenoegen uit over haar huwelijk. Vanwege zijn verboden liefde met prinses Hebe wordt Hercules verraden door de koning van Kreta en verbannen naar Egypte. Hebe, die op het punt staat om te trouwen met de broer van Hercules, hoopt dat Hercules zo snel mogelijk terugkeert. Hij wordt echter verkocht als slaaf en vecht als gladiator voor zijn vrijheid. Hij heeft maar één doel: herenigd worden met prinses Hebe, om vervolgens de koning te wreken en het volk te redden.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Legend of Hercules aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Nicole
Allereerst moet ik even kwijt dat ik een waardering van drie sterren te min vind voor deze film. The Legend of Hercules heeft een prachtige verhaallijn, net zoals de filmset, kostuums, special en visual effecten. Ook de cast zet hun personage prima neer. Het verhaal heeft een goede opbouw en is goed te volgen. Hoewel het ook met de goden vooral 'Zeus' te maken heeft valt de fictie in deze film reuze mee. Ben zeer verrast door deze film. buiten de hoofdrolspeler Kellan Lutz als 'Hercules', hij heeft ook de rol gespeeld van Emmett Cullen in de films Twilight-Saga. Ook zien we Liam McIntyre als Sotiris, hem kennen we van de Tv serie Spartacus' waarin hij de hoofdrol speelde in de laatste twee seizoenen. Ik heb in ieder geval genoten van deze geweldige film!

Reviews

Shirley
Hercules, geboren om vrede te brengen, moet eerst zijn vader en broer als tegenstander overwinnen. Deze film lijkt als twee druppels water op een oudere versie. Het is een avonturenfilm in een nieuw jasje gestoken. Zelfs de acteurs lijken op de acteurs van de oudere versie.
Patrick
Erg leuke film. Goede verhaallijn. Ik was eerst wat sceptisch over de kwaliteit qua decor etc maar dit was niet terecht. Zeker de moeite waard. Prima voor een zaterdagavond.
loading