Young Detective Dee (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De machtige Keizerin Wu ziet haar oorlogsschepen vernietigd worden door een enorm, vooralsnog onzichtbaar...
Young Detective Dee

Young Detective Dee

Actie Avontuur
Taal: Chinees Jaar: 2013 Duur: 2 u 8 min

De machtige Keizerin Wu ziet haar oorlogsschepen vernietigd worden door een enorm, vooralsnog onzichtbaar onderwatermonster. Yuchi, het hoofd van het ministerie van justitie, krijgt tien dagen de tijd om de zaak op te lossen - anders gaat zijn hoofd eraf. Over de bemoeienis van de jonge, intelligente detective Dee, die opeens in de stad is opgedoken, heeft hij zo zijn twijfels. Ondertussen besluiten de inwoners van de stad Luoyang om een beeldschone courtisane te offeren aan het zeemonster. Nadat eerst een groep woeste krijgers een poging heeft gedaan haar te ontvoeren, gaat een monsterlijke amfibieman er met de buit vandoor.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Young Detective Dee aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading