Toscaanse Bruiloft - Gratis Special (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Bekijk nu de gratis special van de Nederlandse film Toscaanse Bruiloft. Deze special geeft een...
Toscaanse Bruiloft - Gratis Special

Toscaanse Bruiloft - Gratis Special

Gratis Komedie Drama
Taal: Nederlands Jaar: 2014 Duur: 12 min

Bekijk nu de gratis special van de Nederlandse film Toscaanse Bruiloft. Deze special geeft een kijkje achter de schermen tijdens de opnames én een aantal bloopers.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Toscaanse Bruiloft - Gratis Special aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
jannie
Veel gelachen. Leuke film. Ook om bij een gezellige meidenavond een filmpje te kijken.

Reviews

Anoniem
Ik vond deze film: Een leuke romantische film! Zelf ben ik het type wel voor deze film, veder was de film wel wat voorspelbaar. Maar goed geacteerd. Superleuke film! Ik raad het aan voor mensen die van films zoals Goede Tijden Slechten Tijden houden!
Anoniem
Superleuke film om gezellig met vrienden en familie te kijken. Het lijkt wel een beetje op Verliefd op Ibiza maar het is echt een aanrader. Ik zou hem zo nog een keer kijken.
loading