Een Paard op het Balkon (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS GESPROKEN. De tien jarige Mika is anders dan anderen: hij houdt van wiskunde, hij vertelt...
Een Paard op het Balkon

Een Paard op het Balkon

Familie Drama Kids
Taal: Nederlands Jaar: 2012 Duur: 1 u 26 min

NEDERLANDS GESPROKEN. De tien jarige Mika is anders dan anderen: hij houdt van wiskunde, hij vertelt altijd de waarheid. Hij vind het moeilijk om vrienden te maken, maar hij wil ze wel graag hebben. Op een nacht hoort hij gehinnik en ontdekt hij dat er een paard op het balkon van de buren staat. Het is het paard van Sascha, maar zit flink in de problemen. Mika en zijn vriendin Dana besluiten een nieuw huis te vinden voor het paard om Sascha uit de problemen te helpen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Een Paard op het Balkon aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Sander
Een leuke spannende en lachwekkende film. Mijn dochtertje is dol op paarden en heeft zelf adhd, het jongentje met asperger in de film sprak haar erg aan. De film is ook erg leerzaam voor de ouder, en het kind. Het jongentje wat geen vriendjes heeft en gepest word krijgt ineens een vriendinnetje wat het opneemt voor hem. Erg leuke film zeker een aanrader.
loading