It's a Lot (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Shaun heeft naarmate hij ouder wordt, het gevoel dat hij niet in deze wereld past. Vooral met de rijkeluiskinderen op...
It's a Lot

It's a Lot

Komedie
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 32 min

Shaun heeft naarmate hij ouder wordt, het gevoel dat hij niet in deze wereld past. Vooral met de rijkeluiskinderen op Curtis Mills universiteit. Hij schrijft zich in aan de universiteit van zijn neef, waar hij de wereld van meisjes, feesten en opwindingen ontdekt waar hij zo naar verlangt. Om indruk te maken op het leukste meisje op school, heeft hij de dure Lotus van zijn vader beschadigd. Hij moet 20,000 dollar zien te vinden voor de reparatie en alles moet weer goed zijn voordat zijn ouders terugkomen van vakantie. Het plan dat is bedacht om snel geld te verdienen, heeft schadelijke gevolgen. Shaun raakt verwikkeld in zijn leugens en het is tijd om te beslissen welke weg hij wil nemen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om It's a Lot aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading