Larry Flynt for President (2021) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. "Larry Flynt for President" beschrijft de wilde rit van de presidentscampagne van Larry Flint,...
Larry Flynt for President

Larry Flynt for President

Documentaire
Taal: Engels Jaar: 2021 Duur: 1 u 25 min

"Larry Flynt for President" beschrijft de wilde rit van de presidentscampagne van Larry Flint, de uitgever van Hustler Magazine, in 1983. Het is het verhaal van een buitenstaander die vocht om hypocrisie en onverdraagzaamheid aan de kaak te stellen, wat hem uiteindelijk bijna zijn leven kostte. Hoewel hij niet won van Ronald Reagan, opende hij wel het debat omtrent de vrijheid van meningsuiting wat leidde tot de verandering van de grondwet door het Eerste Amendement uit te breiden met satire en parodie. De overwinning in het Hooggerechtshof stelde cabaretiers, cartoonisten en ieder van ons in staat om de machthebbers te bekritiseren zonder bang te hoeven zijn voor vergelding.

Satire Controversieel Provocerend Vrijheid van meningsuiting Campagneposters 1980s Rechtszalen

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading