House in the Alley (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Thanh en Thao, een jong succesvol stel uit Saigon, verheugen zich op een volgend mooi hoofdstuk in hun leven,...
House in the Alley

House in the Alley

Horror
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 1 u 31 min

Thanh en Thao, een jong succesvol stel uit Saigon, verheugen zich op een volgend mooi hoofdstuk in hun leven, het ouderschap. Hun droom wordt een nachtmerrie. Na de gewelddadige dood van hun zoon ziet Thanh dat Thao verandert en hij wordt erg bezorgd. Ze leeft teruggetrokken, is dwangmatig en gevoelig voor hallucinaties. Hun huis verandert ook. Er verschijnen krassen op de muur en meubels worden vernietigd. Het lijkt of er iets rondspookt in het huis. Thao is er van overtuigd dat hun zoon hen vervloekt vanuit het graf. Gekweld door de gedachte zijn vrouw te verliezen, gaat Thanh op zoek naar de geschiedenis van hun huis en ontdekt een geheim dat iedereen hoopte te kunnen vergeten.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om House in the Alley aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Richard
Slechte film. In het Japans gesproken.
Paar schrikmomenten zitten er wel in maar verder saaie film.
loading