The Other Side of Darkness (2022) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Pleegtiener Taylor Jo droomt van een eigen auto en de vrijheid van de openbare weg. Op haar zestiende...
The Other Side of Darkness

The Other Side of Darkness

Avontuur
Taal: Engels Jaar: 2022 Duur: 1 u 55 min

Pleegtiener Taylor Jo droomt van een eigen auto en de vrijheid van de openbare weg. Op haar zestiende verjaardag krijgt ze de sleutel van een opslagruimte. Binnen ontdekt ze een Jeep Wrangler die op haar naam staat. Omdat ze vermoedt dat het geschenk afkomstig is van haar biologische familie, overtuigt Taylor haar vrienden om mee op reis te gaan, ondanks de vele stroomstoringen in het land. Aan de hand van aanwijzingen in het voertuig, komt de groep terecht in een kleine stad, vrijwel afgesloten van de wereld. Daar stuit Taylor op een complot om het elektriciteitsnet van Amerika plat te leggen.

Elektriciteitsnet Roadtrip avontuur Duistere toon Identiteitszoektocht Jeep Wrangler Moderne tijd Afgelegen stad

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL Stereo 16:9

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading