Battleground - the Battle of the Atlantic (2009) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De Duitsers weten hoe afhankelijk Engeland is van bevoorrading vanuit de zee, want...
Battleground - the Battle of the Atlantic

Battleground - the Battle of the Atlantic

Documentaire
Taal: Engels Jaar: 2009 Duur: 2 u 14 min

De Duitsers weten hoe afhankelijk Engeland is van bevoorrading vanuit de zee, want zonder voedsel en olie kunnen de eiland-bewoners niet overleven. En zonder de Britten is de oorlog zo goed als gewonnen door de Duitsers. Daarom sturen de Nazi's hun onderzeeërs op pad, leggen ze mijnen rond Groot-Brittannië, laten hun oorlogsschepen patrouilleren, bewapenen ze hun eigen voorraadschepen en sturen hun luchtmacht op de Engelsen af. Dit alles leidde tot de beruchte Battle of the Atlantic, zoals Churchill hem doopte, de langste en misschien wel belangrijkste zeeslag uit de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Battleground - the Battle of the Atlantic aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading