Tim's Vermeer (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De befaamde illusionisten en professionele ontmaskeraars Penn en Teller herenigen zich voor een onderzoek naar de...
Tim's Vermeer

Tim's Vermeer

Documentaire Drama
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 17 min

De befaamde illusionisten en professionele ontmaskeraars Penn en Teller herenigen zich voor een onderzoek naar de mysterieuze methoden van de Nederlandse Meester Johannes Vermeer, wiens foto-realistische schilderijen dateren van 150 jaar voor de uitvinding van de camera. Samen documenteren ze de obsessie van hun vriend Tim Jenison, een succesvolle uitvinder van grafische computerapparatuur, die een theorie wil bewijzen. Tim's missie: schilder met je eigen handen een replica van Vermeers 'De muziekles' -een schilderij van een vrouw en haar leraar op een klavecimbel- die normaal gesproken in Buckingham Palace hangt, buiten het zicht van publiek.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Tim's Vermeer aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading