Snow Sharks (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Het is Spring Break en een groep studenten is naar het afgelegen Twin Pines Ski Resort gegaan voor een week lang...
Snow Sharks

Snow Sharks

Horror Actie
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 19 min

Het is Spring Break en een groep studenten is naar het afgelegen Twin Pines Ski Resort gegaan voor een week lang skiën, boarden, drinken en feesten! Het is namelijk de bikini ski-week met als hoogtepunt de jaarlijkse bikini contest! Het bier ligt koud, de pistes zijn vrij en de dames schaars gekleed! Totdat één van de toeristen per ongeluk buiten de piste een enorme lawine veroorzaakt die een gigantische prehistorische moordhaai ontwaakt! Wanneer de eerste toeristen verdwijnen en afgehakte lichaamsdelen verschijnen wordt al snel duidelijk dat er iets heel erg mis is. Iets in de sneeuw leeft en jaagt! Afgesloten van de buitenwereld heeft de groep geen andere keus dan de strijd met de reusachtige haai aangaan!

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Snow Sharks aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Patricia
Een aardige film, je moet wel je fantasie kunnen gebruiken want haaien die zwemmen in de sneeuw ;)
Maar wel leuk en origineel bedacht, al is het de zoveelste haaienfilm. Toch een 7 van mij.
Ik zou zeggen kijk en oordeel gewoon zelf, ik raad hem aan, maar dat is mijn mening natuurlijk.
Als je iemand bent die al snel zoiets heeft van dat ziet er nep uit raad ik hem niet aan. Nogmaals je moet je fantasie kunnen gebruiken en wel beseffen dat het een film is!
loading