Turf (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Dit is het verhaal van vier gokkers die regelmatig langslopen bij het Parijse wedkantoor Le Balto. De Griek (een osteopaat),...
Turf

Turf

Komedie
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 37 min

Dit is het verhaal van vier gokkers die regelmatig langslopen bij het Parijse wedkantoor Le Balto. De Griek (een osteopaat), Fifi (die bij zijn moeder inwoont), Fortuné (een Antilliaan) en Freddy (de zware gokker) hebben er genoeg van om steeds het weinige dat ze hebben te verliezen en willen de wereld van de paardensport een halt toeroepen... Het lot brengt hen in contact met een ware gok-legende, die een geduchte reputatie heeft op alle paardenrenbanen, bij alle liefhebbers van het paardenrennen en bij de politie: Meneer Paul. Deze 'gentleman' stelt de vier ex-voetballers voor om een echte 'crack' (het beste paard van de renstal) te kopen. Het paard blijkt in werkelijkheid niets meer dan een oude knol te zijn.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Turf aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading