The Haunting of Whaley House (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Penny Abbott - die niet in geesten gelooft - geeft rondleidingen in het 'Whaley House'. In...
The Haunting of Whaley House

The Haunting of Whaley House

Horror
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 1 u 26 min

Penny Abbott - die niet in geesten gelooft - geeft rondleidingen in het 'Whaley House'. In dit huis bevinden zich volgens de geruchten veel geesten. Tijdens een rondleiding meent een toerist een geest gezien te hebben. Ze is er slecht aan toe en wordt opgehaald door een ambulance. Volgens hoofddocente Bethany Williams - die dertig jaar in het huis gewerkt heeft - is er toch iets aan de hand in het huis.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Haunting of Whaley House aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Patricia
Als je van enge films houdt dan raad ik deze wel aan. Lekkere wegkijker en krijgt van mij een 7. Komt wat langzaam op gang maar de tweede helft van de films blijft constant boeiend en is dan ook geen enkel moment saai.
Ik zou zeggen kijk en oordeel zelf, een ieder heeft nota bene een eigen smaak, maar dit is mijn mening.

Reviews

Coen en Nelly
Nou, dat was een griezel van een film, maar dan niet in de goede zin van het woord. We vonden echt alles belabberd. Acteerwerk, sfeer, alles was onecht en ongeloofwaardig. We hebben de film op een gegeven moment uitgezet. Zelfs al zou hij op het eind nog opknappen, was dit het ons niet waard. Verspilling van tijd en geld. Daarom deze film een 1 en die geven we echt niet vaak...
loading