De Mooiste Sprookjes van Hans Christian Andersen: Prinses op de Erwt (2010) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS GESPROKEN. Er was eens een prins die wanhopig op...
De Mooiste Sprookjes van Hans Christian Andersen: Prinses op de Erwt

De Mooiste Sprookjes van Hans Christian Andersen: Prinses op de Erwt

Kids
Taal: Nederlands Jaar: 2010 Duur: 59 min

NEDERLANDS GESPROKEN. Er was eens een prins die wanhopig op zoek was naar een prinses om mee te trouwen. Hij reisde stad en land af, maar kon zijn perfecte bruid nergens vinden. Op een avond toen het vreselijk noodweer was, werd er aan de paleispoort geklopt. Er stond een meisje aan de deur, die beweerde dat ze een prinses was. Maar wat zag ze eruit! Ze was doorweekt en zat onder de modder. De koningin had zo haar twijfels of dit wel een echte prinses was en besloot haar op de proef te stellen. Het meisje moest slapen op 20 matrassen, met daaronder een erwt. Alleen een echte prinses zou de erwt merken, zo dacht de koningin. Zou het meisje door de mand vallen, of toch met haar prins kunnen trouwen?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om De Mooiste Sprookjes van Hans Christian Andersen: Prinses op de Erwt aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading