De Mooiste Sprookjes van Grimm: Het Blauwe Licht (2010) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS GESPROKEN. Een afgedankte soldaat komt in het bos een heks tegen die...
De Mooiste Sprookjes van Grimm: Het Blauwe Licht

De Mooiste Sprookjes van Grimm: Het Blauwe Licht

Kids
Taal: Nederlands Jaar: 2010 Duur: 59 min

NEDERLANDS GESPROKEN. Een afgedankte soldaat komt in het bos een heks tegen die hem onderdak verschaft in ruil voor allerlei klusjes. Hij moet o.a. het blauwe licht uit een verdroogde bron halen. Dat blijkt een bijzonder licht wanneer de soldaat er een pijp mee aansteekt, want dan verschijnt er een gek mannetje dat hem bij alles van dienst is. Op die manier rekent de soldaat af met de heks, wordt hij rijk en lukt het hem een beeldschone prinses als dienstbode te nemen. Wanneer echter de koning erachter komt, wordt hij gevangen genomen en ter dood veroordeeld. Gelukkig mag hij als laatste wens nog een pijp opsteken....Zou het mannetje hem weer te hulp komen?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om De Mooiste Sprookjes van Grimm: Het Blauwe Licht aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading