L'Inconnu du Lac (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Het is zomer aan een schilderachtig Frans meer. Een cruiseplek voor mannen op zoek naar seks. Franck is een...
L'Inconnu du Lac

L'Inconnu du Lac

Drama Thriller Arthouse
Taal: Frans Jaar: 2013 Duur: 1 u 36 min

Het is zomer aan een schilderachtig Frans meer. Een cruiseplek voor mannen op zoek naar seks. Franck is een aantrekkelijke jonge man en wordt verliefd op Michel, een zeer mooie, maar extreem gevaarlijke man. Franck zelf was hier getuige van, maar zijn verlangen naar Michel kent geen grenzen. Hij wil hem koste wat kost hebben. L'inconnu du Lac is een spannende thriller over liefde, lust en de gevaren van een zorgeloze levensstijl. Bekroond met Beste Regie van de Un Certain Regard en de Queer Palm van het Cannes Filmfestival.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om L'Inconnu du Lac aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Hoewel deze film zich moet richten op het verhaal over een moord op één van de personen in kwestie, is het meer een homoseksuele pornofilm. De verhaallijn op zich verdwijnt op de achtergrond en het homomeer en de seks staat centraal. De film bevat weinig spanning en valt me ontzettend tegen. De hele film speelt zich af aan het meer, wat behoorlijk slaapverwekkend werkt. De spanning is ver te zoeken en hoewel de film wellicht modern wil zijn qua homoseksualiteit is de uitvoering niet geslaagd.
Anoniem
Een film over eenzaamheid, lust en verlangen, waarbij de hoofdpersonen keuzes maken die ik niet kan begrijpen. Het is een duister verhaal, vormgegeven met mooie, zonnige beelden en een langzaam tempo, met een einde dat je met vragen laat zitten. Veel mooi en minder mooi mannelijke naakt is te zien.
loading