Odd Thomas (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Odd lijkt op het eerste gezicht een doodgewone jongen die werkt als kok bij een wegrestaurant. Echter heeft hij sinds...
Odd Thomas

Odd Thomas

Thriller
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 33 min

Odd lijkt op het eerste gezicht een doodgewone jongen die werkt als kok bij een wegrestaurant. Echter heeft hij sinds hij klein is last van voorspellende dromen waar maar een enkeling van af weet. Zo helpt hij af en toe politiecommissaris Wyatt met het oplossen van misdaadzaken. Wanneer hij signalen door krijgt dat er iets rampzaligs staat te gebeuren en hij in aanraking komt met een vreemde man die hier meer van lijkt te weten, realiseert hij zich dat de dreiging dichtbij is. Onder toeziend oog van zijn vriendin Stormy en politiecommissaris Wyatt gaat hij de strijd aan met de ongekende krachten die zijn stad bedreigen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Odd Thomas aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Nou was een beetje rare film, wel leuk verhaal maar niet echt een sf-film. Volgende keer beter
loading