Young and Prodigious (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. T.S. Spivet woont op een ranch in Montana met zijn moeder die geobsedeerd is door de morfologie van kevers,...
Young and Prodigious

Young and Prodigious

Familie Avontuur
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 41 min

T.S. Spivet woont op een ranch in Montana met zijn moeder die geobsedeerd is door de morfologie van kevers, zijn vader (een cowboy die honderd jaar te laat is geboren) en zijn 14-jarige zus die ervan droomt Miss America te worden. T.S. is een wonderkind met een passie voor cartografie en wetenschappelijke uitvindingen. Op een dag krijgt hij een onverwacht telefoontje van het Smithsonian Museum. Hij krijgt te horen dat hij de winnaar van een zeer prestigieuze prijs is voor zijn ontdekking van een machine die uit zichzelf blijft bewegen. Hij wordt uitgenodigd op een receptie waar hij een speech moet geven. Zonder iemand op de hoogte te brengen trekt hij met een goederentrein door de Verenigde Staten met als eindbestemming Washington DC.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Young and Prodigious aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading