The Mummy Resurrected (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Een team van archeologen ontdekt een eeuwenoude mummy, die een dodelijke vloek verspreidt zodra zijn tombe...
The Mummy Resurrected

The Mummy Resurrected

Horror
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 17 min

Een team van archeologen ontdekt een eeuwenoude mummy, die een dodelijke vloek verspreidt zodra zijn tombe opengaat. Tegen beter weten in besluiten de archeologen de tombe toch te openen en realiseren zij zich niet dat ze daarmee een eeuwenoud monster wekken.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Mummy Resurrected aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
De eerste Mummy-versies met veel plezier gekeken, en eigenlijk na het zien van de trailer tegen beter weten in deze film gaan kijken.

Wat een slechte tijdsbesteding was dat. Zeker als je de vorige Mummy-films ok vond, zou ik deze persoonlijk achterwege laten.

Slecht acteerwerk, slappe verhaallijn en ronduit slechte special effects voor deze tijd.
Nicole
Sorry, wat een flop zeg! Al vanaf de eerste minuut valt de film in elkaar en is totaal niet boeiend, eng of spannend. De filmset, special en visual effects zien er erg nep uit en de cast is verschrikkelijk slecht met acteren. Ik dacht een waardering van drie sterren, dat moet toch enigszins een redelijke tot goede horrorfilm zijn! Ik heb de film tot de helft volgehouden en daarna versneld afgespeeld, maar het niveau van de film werd alleen maar zwakker. Jammer, een misser, volgende keer beter!
loading