Hansel and Gretel Get Baked (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Deze vreetkick wil je écht niet meemaken! Wanneer Ashton, het stonervriendje van Gretel, op zoek gaat...
Hansel and Gretel Get Baked

Hansel and Gretel Get Baked

Komedie Horror
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 23 min

Deze vreetkick wil je écht niet meemaken! Wanneer Ashton, het stonervriendje van Gretel, op zoek gaat naar de bron van een supersterke wietvariant, komt hij uit bij een gek oud dametje uit Pasadena. Helaas gaat achter het bizarre besje een bloeddorstige heks schuil die het op zijn jeugd gemunt heeft. Dodelijk ongerust om Ashtons verdwijning, trommelt Gretel haar oudere broer Hansel op. Omdat die vindt dat zijn zus veel te zwaar aan de zaak tilt, zoekt Gretel dan maar hulp bij Bianca, wiens vriendje eveneens verdwenen is. Voor ze het goed en wel beseffen, raken de meiden verdwaald in het ondergrondse labyrint van de heks, een hellegat dat wemelt van zombies en demonen... Kan Hansel hen nog redden uit de klauwen van de heks?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Hansel and Gretel Get Baked aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading