Gentleman (2022) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Ji Hyun-soo, een privédetective, handelt al zijn opdrachten af. Op een dag wordt hij benaderd om voor een klant een...
Gentleman

Gentleman

Actie Misdaad
Jaar: 2022 Duur: 1 u 58 min

Ji Hyun-soo, een privédetective, handelt al zijn opdrachten af. Op een dag wordt hij benaderd om voor een klant een huisdier te zoeken. Met zijn cliënt bezoekt Hyun-soo een vakantiehuisje, maar wordt daar aangevallen door iemand. Als hij weer bij komt, is zijn cliënt verdwenen en wordt hij beschuldigd van ontvoering. Terwijl hij in hechtenis is, raakt Hyun-soo betrokken bij een auto-ongeluk. Hij wordt verward met een officier van justitie en besluit, als aanklager, de verdwijning van zijn cliënt te onderzoeken. Daarbij wordt hij geholpen door een echte officier van justitie, Kim Hwa-jin. Zij vermoedt dat de eigenaar van een conglomeraat verantwoordelijk is voor de verdwijning.

Misdaadfilm Actievol Spannend Identiteitsverwisseling Onderzoeksscènes Moderne tijd Vakantiehuisje

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
5.1 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading