The Fall 1.01 (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Gillian Anderson schittert als detective Stella Gibson in het eerste deel van THE FALL. Gibson reist af van Londen...
The Fall 1.01

The Fall 1.01

Thriller Misdaad Series
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 59 min

Gillian Anderson schittert als detective Stella Gibson in het eerste deel van THE FALL. Gibson reist af van Londen naar Belfast om het onderzoek van de lokale politie naar een onopgelost moord onder de loep te nemen. Maar nadat het overduidelijk vast staat dat er meer aan de hand is dan één toevallige onopgeloste moord, wordt Stella op de zaak gezet als superviserend inspecteur.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Fall 1.01 aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Esther
Dit is er weer zo één, een crime serie die je achter elkaar zou willen door kijken. Detective Stella ,intrigerend neergezet door Anderson, lijkt een ondoorgrondelijke koele Londense speurder, maar is ze wel zo ongenaakbaar? De dader een figuur van wie je het op het eerste gezicht onmogelijk zou vermoeden.Dat maakt alles zo verontrustend.

Reviews

Karin
Deel 1 en 2 komen erg traag op gang. Toch blijft het wel boeien omdat de verhaallijn super goed is en het acteren van de acteurs geweldig. Kan niet anders zeggen dat lumiere weer goed werk heeft geleverd.
loading