Tapped (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De Karate Kid wordt volwassen in deze keiharde actiefilm, waarin veel UFC cagefight-sterren stralen. Op jonge leeftijd ziet...
Tapped

Tapped

Actie Sport
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 44 min

De Karate Kid wordt volwassen in deze keiharde actiefilm, waarin veel UFC cagefight-sterren stralen. Op jonge leeftijd ziet Matt hoe zijn ouders voor zijn ogen bruut vermoord worden door een beest van een straatrover. Hij groeit op als depressieve, cynische tiener. Na zijn zoveelste arrestatie wordt hem een taakstraf opgelegd. Hij moet in de plaatselijke dojo van karateleraar Reggie schoonmaak- en reparatiewerk doen. Op een avond neemt het knappe nichtje van Reggie Matt mee naar een illegaal kooigevecht. Tot zijn verbijstering herkent hij de kampioen van de ring als de moordenaar van zijn ouders! Matt gaat fanatiek in training bij Reggie, zonder hem te zeggen waarom hij ineens zo gemotiveerd is. Hij wil maar één ding: In een persoonlijk gevecht wraak nemen op de sadistische moordenaar. Maar zijn vijand is niet te verslaan in de kooi. En meer dan eens worden de bloedige verwondingen die hij zijn tegenstanders toebrengt hen fataal...

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Tapped aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Larry
Een erg harde en mooie film als je van dit soort houdt! Van begin tot einde ben je in de film. De rolverdeling is duidelijk en het doel van het verhaal ook, toch is het een beetje gemaakt allemaal, het is een beetje onrealistisch dat zon mannetje iemand verslaat die veel sterker is dan hem, maar dit maakt de film wel leuk. De personen die heel kritisch kijken moeten ze deze film misschien overslaan. Voor de rest een aanrader!

Reviews

Anoniem
Een erg harde en mooie film als je van dit soort houdt! Van begin tot einde ben je in de film. De rolverdeling is duidelijk en het doel van het verhaal ook, toch is het een beetje gemaakt allemaal. De personen die heel kritisch kijken moeten ze deze film overslaan. Voor de rest een aanrader!
Anoniem
Voor een MMA-film was dit een leuke film. Niet superhoogstaand acteerwerk, maar dat is ook niet wat je ervan verwacht. Leuk dat er veel bekende MMA-vechters meededen. Anderson Silva, Lyoto Machida, Krzysztof. Al met al voor de echte MMA-liefhebber gewoon leuk om even naar te kijken.
loading